UNIVERSUL RELATIONAL TE OGLINDESTE

Marea majoritate dintre noi traim conectati unii cu altii prin ceea ce numim planul relational. Multi poate nici nu concep viata in afara relatiilor, si din acest motiv, cand ceva se perturba in acest plan, oamenii resimt o anumita vulnerabilitate existentiala. Despre aceste aspecte si despre modul in care ne putem transforma interior pentru a armoniza relatiile cu semenii nostri este vorba in acest clip.

3 comentarii

 1. Cred ca perspectiva unei dezvoltarii a „echilibrului” nostru interior ne fascineaza pe fiecare din noi…

  Sa nu fi afectat de „seful cel rau” sau chiar de „seful cel bun” nu este o arta, arta consta in a ne redescoperii : inzestrarea „de a fi in echilibrul propriei noastre fiinte”.

  Si cred asta doar din simplul fapt ca fiecare din noi am manifestat si am demonstrat ca avem un echilibru demn de invidiat, manifestat in diverse situatii de-a lungul existentei noastre, fara de care „poate” nu am fi putut fi aici…!

  Desigur drumul spre echilibrul nostru e presarat adesea cu „sarea propriei indoieli” si cu „tumultul propriilor pacalelilor” asa cum Liviu arata in exemplul expus in clip, de cele mai multe ori „”avem puterea”” de a ne face viata neplacuta noua insine.

  DAR daca avem puterea de a ne face viata neplacuta oare nu avem si puterea de a o face placuta ?!!((Cum am putea sa iesim pana si din acest „dualism”…? ))

  „Echilibrul” poate fi doar un cuvant „saracut”, insa fiinta noastra nu este si nu va fi „saracuta”. Divinul este TOTUL in noi si este mai mult decat vecinul din exterior.

  Avand „TOTUL” aici si acum, cum poti fi „saracut”??!! Cand EL este in noi!

 2. Dincolo de lectia de viata prezentata de Liviu vad, cu mare bucurie, cum pe acest blog, pe langa filme, articole si carti cu putere transformatoare s-a creat si o ‘tribuna”, un fel de „Speaker’s Corner”in varianta de exprimare scrisa.Cititorii(Dl.Croitoru, d-na Dragomir, diversii comentatori)remarca tot mai des, cum am facut-o si eu, harul unui profesor dedicat, dublat de profesionalismul specialistului electronist.Cum aceste talente sunt manifestate din inima, pe fondul practicii spirituale, exista sanse reale pt.o transformare binevenita a Universului nostru relational.

  1. Îţi multumesc, Georgeta pentru incurajarea de a continua si sub forma aceasta scrisa dialogul cu cititorii. Te invit de asemenea sa continui la randul tau sa-ti expui experienta de viata si de formator in domeniul spiritual, pe care ai capatat-o in timp, lucrand cu oamenii si, in primul rand asupra ta. Asadar poti prezenta din experientele tale sau din ceea ce ai cunoscut si pe acest blog ceea ce simti ca poate inspira si poate ajuta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s