ACCEPTATI PROVOCAREA TRANSFORMARII

Este o mare diferenta intre a afla ceea ce este bun si binefacator pentru existenta noastra si a actiona constant spre a trezi si dinamiza in propria fiinta conditia interioara care sa faciliteze armonia, binele si frumusetea vietii noastre. Aici sunt oferite cateva sfaturi si directionari menite sa ne faca sa intelegem de ce, uneori, desi stim ce ar trebui facut suntem inca incapabili sa actionam in acea directie. Totul este sa nu uitam !

1 comentariu

  1. Îndrăznesc să afirm că provocările prezentate în clip, ca şi stările antagonice sunt „VALIDATE” DE EXPERIENŢĂ”.
    Auto-complacerea, întoarcerea din drum sau stagnarea, pt. a-i ajuta pe alţii, turnarea „apei peste foc”, etc. sunt curse în care cel „căldicel” e aproape nerăbdător să cadă pt. că nu are, de fapt, răbdarea de a merge statornic pe drumul lui, sau motivaţia transformării, sau pur şi simplu, cum spuneai, pt. că fuge de efort, pt. că „a mers şi aşa”…;până într-o zi, când VIAŢA nu mai are răbdare cu tine şi te provoacă ea, dacă tu, deşi ţi-ai asumat „calea”, uiţi sau preferi să uiţi…

    Zice o vorbă românească, dură dar dreaptă, că „leneşul moare de foame, iar prostul de grija altuia”.Oricât nu te-ai vrea „prost”, nici tocmai deştept, adică „treaz” nu eşti, risipind ceea ce nu ai semănat încă în terenul tău. Cultivarea perseverentă a bunelor obiceiuri până dau „rod” cred că e singura metodă care te ajută şi pe tine, ca persoană cu un ideal şi pe ceilalţi, prin puterea exemplului, în realizarea ALCHIMIZĂRII FIINŢEI. E nevoie doar de un CLIC, iar acesta poate fi dat de un Ghid cu experienţă în „impulsionări”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s