TAPASUL – ACTIUNE PURIFICATOARE

Stim multi dintre noi ca orice efort asumat constient si perseverent, cu daruire si abnegatie intr-o anumită directie reprezinta o conditie a succesului. Cu atat mai mult, in practica spirituala, este importanta aceasta atitudine curajoasa de asumare a acelor actiuni care transforma din interior fiinta, trezind puterile si facultatile necesare procesului evolutiv.

3 comentarii

 1. Sunt extrem de incantata ca oferiti GRATUIT informatiile de la conferinte.Eu v-am descoperit din intamplare cautand pe google niste „perle de intelepciune” pentru audiofile-urile realizate din pasiune.Cautand pe site, mi-a placut un material cu link catre scribd.com despre 3 lucruri;”i-am dat oarecum viata”.Daca sunteti de acord ,daca aveti sugestii,pot face si alte inregistrari.

  Cu stima,M.

  ps:TIHNA PROFUNDA

  1. Iti multumesc draga M. pentru apreciere si ma bucura faptul ca te lasi inspirata chiar si la ore mai tarzii sa oferi ceva din frumusetea sufletului tau si din intelepciunea celor care la randul lor stiu sa ofere.
   Ma intreb acum daca actiunea ta a fost inspirata de contextul ideatic al ultimului post (TAPASUL – Actiune purificatoare), si te-ai gandit sa-ti asumi cu daruire si fervoare sa dai glas si sunet simtirilor tale profunde?
   Daca este asa nu pot decat sa fiu fericit si sa iti urez sa continui ceea ce ai inceput. Evident ca tot ceea ce te inspira de pe blog poate fi folosit, specificand sursele asa cum ai si facut de altfel. Vocea ta este minunata si va fi mult inspiratoare atunci cand va transmite si cuvinte de intelepciune. Daca crezi ca poti face ceva si cu volumul meu de versuri ”Soptele Inimii” as fi incantat. O sa gasesti cateva prezentari video si pe blog. https://liviugheorghe.wordpress.com/prezentare/soaptele-inimii/

 2. Mi-a placut si documentul de pe scribd.com referitor la intelepciunea florala.

  Auditie placuta!

  Va multumesc de inspiratie,voi continua sa explorez blog-ul ,un veridic tezaur de intelepciune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s