DESPRE CUM AR PUTEA FI SI CUM SUNT UNELE RELATII DE CUPLU

Reiau in acest clip, tema mult solicitata de catre unii dintre cititorii acestui blog, a relatiilor de cuplu. Cum ar putea fi integrate acestea si cum se manifesta adeseori cei doi in relatie sunt prezentate aici din perspectiva unui determinism cauzal care îi implică in egală măsură.

1 comentariu

 1. pentru observarea, din nou si din nou….., a functionarii relatiilor de cuplu, in spatiul 3d, spatiul „iubirii” conditionate (sper sa se inteleaga metafora) : Cui i-e frica de Virgia Woolf. (iubirea conditionata nu ESTE DELOC IUBIRE)

  http://www.cinemagia.ro/filme/whos-afraid-of-virginia-woolf-cui-i-e-frica-de-virginia-woolf-6841/

  pentru ca asta se intampla pe aici, este iubirea cerere sau, cum spune Nuta ” iubirea- deficit” sau ” iubirea atasata”, bazata pe acoperirea a ceea ce nu am si cer si astept dinafara….sigur, cata iluzie! (cautati Calea vrajitorului – cap. Dragostea da drumul, pag. 105).

  poate ca sunt utile cartile dragului suflet Adrian Nuta: Calea vrajitorului, Ghidul iluminarii pentru lenesi, Umbra, Inchisorile invizibile, Divortati deja, dar ei nu stiu (http://www.adrian-nuta.ro/sitemap.xml, http://www.adrian-nuta.ro/category/psihologia_cuplului/).

  cu drag, Camelia

  pace, zambet, abundenta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s