TEHNICI DE TRANSFORMARE – TREZIREA SUFLETULUI

O procedeu respirator care poate produce trezirea sufletului prin integrarea simultana a unei tehnici de respiratie si de vizualizare creatoare. Acesta a fost prezentat in cadrul Seminarului consacrat aprofundarii modalitatilor teoretice si practice de trezire si dinamizare armonioasa a celui de al patrulea nivel energetic controlat de centrul de forta Anahata Chakra.

5 comentarii

 1. Minunata!Nu se poate spune in cuvinte ceea ce se poate simti in timpul practicarii acestei tehnici.Sufletul meu avea nevoie de aceasta floare,de aceasta inflorire.Sper sa pot sa practic macar 15 minute pe zi aceasta tehnica sa pot darui sufletului meu aceasta floare.Este necesar fiecarui om pentru a-si amplifica anahata chakra.Eu pot spune ca nu am mai gasit parca tmp pentru sufletul meu si aceasta tehnica pentru ca da rezultate dupa practicarea macar a 15 minute pe zi,imi voi acorda infloririi sufletului meu aceste pretioase minute.Sufletul meu a avut un impuls de Trezire chiar astazi dupa aceste prime 15 minute.Va multumesc pentru toate materialele trimise care ma ajuta sa practic in continuare yoga chiar daca nu ma pot deplasa la curs!

  1. Buna Delia,
   Ma bucur ca aceasta modalitate s-a ”potrivit” sufletului tau. Iti spuneam mai demult ca daca iti vei continua cu sinceritate cautarea vei gasi si raspunsurile. Poate cand te astepti mai putin. Nu pot decat sa te indemn sa-ti mentii sufletul cald si plin de credinta si aspiratie. Stii ca niciodata nu esti singura. Dumnezeu aranjeaza toate lucrurile spre a primi ceea ce avem trebuinta. Ai grija de tine si de toti ai tai. Cu drag, Liviu.

  1. Intregul Univers este sustinut si asistat de Divinitate. Oare nu tot asa face un bun parinte pentru copii sai? Ceea ce pare sa mai surprinda copilul este faptul ca parintele sau i-a lasat intreaga libertate de manifestare si evident pana va stii ce sa faca cu ea, copilul va mai gresi. Mai cade, se mai ridica si o ia de la inceput. Dar niciodata nu ar trebui sa uitam ca parintele este alaturi de noi si ne asista permanent.

 2. M-a întrebat cineva odată ce cred că este sufletul…am scris ceva…cam asta:

  Sufletul nu l-a văzut nimeni până acum, dar toţi îl simţim ca fiind dinăuntrul nostru; nu este unul dintre acele adevăruri demonstrate, ci dintr-acelea ce ar putea părea neverosimile…sufletul nu se vede, dar în om există şi altceva ce nu se vede, nu se poate atinge; fiinţa umană este una psihică…spiritul nostru percepe nişte lucruri prin facultăţi încă necunoscute, iar acest secret al nostru, al oamenilor, acel secret ce ne face în timp şi în spaţiu prelungirea noastră dincolo de noi înşine şi care face din existenţa noastră un punct pe o întindere a infinitului destinului încă nu l-a aflat nimeni; nimeni nu are cheia, acea clavis abs conditorum.

  Sufletul există; este lăuntrul fiinţei noastre; acolo e esenţa vieţii, acolo există cu adevărat…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s