SĂ ÎNVĂŢĂM …

În Rajasthan, India, o şcoală extraordinară învaţă femeile şi bărbaţii din mediul rural (mulţi dintre ei analfabeţi) să devenină ingineri specialişti în exploatarea energiei solare, artizani, stomatologi şi medici în propriile lor sate. Se numeşte Colegiul Barefoot (Desculţ), şi fondatorul ei, Bunker Roy, explică modul în care funcţionează.

CLICK AICI!

 

2 comentarii la “SĂ ÎNVĂŢĂM …

 1. informatiile cuprinse in acest documentar sunt deosebite.

  am vazut filmul de cateva ori si l-am discutat si cu alte persoane (informatia circula, doar sa alegi sa o accesezi!), care sunt interesate de o viata ecologica, care au inteles ce anume inseamna iluzia creata de punctele de involutie din societatea materialista in care traim.

  din pacate, insa, in aceasta tara si in acest continent, atentia se focalizeaza in alte sensuri: vezi programul ” casa verde” , un program scump, unde se directioneaza surse bugetare (sub masca ajutarii populatiei!!!), catre diverse firme aducatoare de profituri uriase in diverse buzunare.

  asta-i tiparul in care traim, iar Ordinea mondiala nu doreste ca omul ca fie liber, nu a dorit-o niciodata! suntem, doar, in al mod, din nou si din intr-o perpetua era sclavagista.

  pe de alta parte, acest documentar mai aduce informatii referitoare la puterea si forta feminina, e util de observat! nu degeaba se spune” in spatele unui barbat de succes, sta o femeie puternica!”

  femeia este sursa vietii si a bunastarii pe aceasta planeta si daca ea isi va intelege supremul feminin, va fi mai putina suferinta.

  namaste,
  Camelia

  pace, zambet, abundenta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s