INVITAŢIE LA SEMINAR

SEMINARUL SINTEZĂ

“UNIVERSUL CELOR 7 CENTRII SUBTILI DE FORŢĂ ŞI CONŞTIINŢĂ”


Există o căutare care capătă în timp, pentru mulţi oameni, semnificaţia unei călătorii interioare.

Un nostalgic dor de reîntregire, de înălţare cuprinde sufletul. Dorul de a ajunge ACASĂ, trezeşte elanuri şi puteri care ne fac să păşim din ce în ce mai curajoşi spre noi orizonturi.

Călătoria spirituală se desfăşoară pe acest drum de reîntoarcere spre a ne regăsi în final pe noi înşine.

Universul celor 7 centri de forţă reprezintă analogic 7 tărâmuri sau niveluri ce sunt explorate gradat în această călătorie iniţiatică.

Darurile oferite iniţiatului prin pătrunderea în aceste planuri de forţă şi conştiinţă îl vor ajuta să-şi continue în siguranţă ascensiunea spirituală.

Această prezentare necesită JavaScript.

După o serie de 7 seminarii care au avut ca obiect de studiu teoretic şi practic fiecare dintre aceste planuri vă invit să realizăm împreună o sinteză a ceea ce reprezintă manifestarea specifică a centrilor de forţă.

Vom urmări să recunoaştem liniile de forţă şi aspectele arhetipale specifice, să ne recunoaştem propria tipologie şi să învăţăm să ne adecvăm armonios din punct de vedere relaţional cu toate celelalte.  Vom aborda temele de interes în sensul descifrării a ceea ce noi suntem şi manifestăm din punct de vedere fizic, energetic, psihic, mental şi spiritual.

Mai mult decât atât:  vă propun o metodologie practică de trezire şi dinamizare armonioasă a structurii centrilor de forţă recurgând la tehnici yoghine specifice.

În speranţa că ne vom reîntâlni cu mulţi dintre cei care au participat la cursuri şi seminarii sau ne-au urmărit activitatea pe blog vă prezint şi informaţiile pentru participare.

Data: 12 – 14 Octombrie 2012.

Program: Vineri  12 oct: 17.00 – 20.00

                 Sâmbătă 13 oct: 8.30 – 13.00 şi 15.30 – 19.30

                 Duminică 14 oct: 8.30 – 13.00 şi 15.30 – 19.30

Loc: Sala din Sânpetru a Centrului de Yoga şi Meditaţie KAMALA

Preţul seminarului: 150 Ron – salariaţi

                                  90 Ron – pensionari, şomeri, studenţi

Informatii si inscrieri:  la tel. 0731.32.42.41 sau 0268/360.424

sau pe adresa de e-mail://contact@kamala.ro

Profesor yoga: Liviu Gheorghe

                               Vă aştept cu drag !


Reclame

3 comentarii la “INVITAŢIE LA SEMINAR

  1. Alina si Catalin se anunta pentru seminar. Deasemenea pentru a beneficia de reducere si de locuri la caldura, ne anuntam prezenta si la retragerea de la sfarsitul anului.Cele bune.

    • Vă mulţumesc pentru invitaţie şi pentru apreciere. Dacă există un grup interesat pentru practică pot să ajung şi la Timişoara. Ar fi bine însă să fie organizată cât mai bine această primă întâlnire, pentru a da ”roade” pentru cât mai mulţi. Mă puteţi ţine la curent. Din experienţă vă spun că este bine să fie acolo un mic nucleu – un grup de iniţiativă care să concretizeze în planul organizării desfăşurarea unui workshop intensiv de 2-3 zile care să ofere metoda de baza de practică. Ţineţi-mă la curent. Sunt convins că atunci când intenţia fermă şi energia depăşesc în valoare inerţia şi nehotărârea se concretizează condiţiile necesităţii. Mult succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s