EXPANSIUNEA CONŞTIINŢEI DIN PERSPECTIVA MANIFESTĂRII CENTRILOR DE FORŢĂ

Evoluţia conştiinţei a fost de multe ori asemănată cu o ascensiune,  metafora urcării pe munte pe o cărare din ce în ce mai îngustă fiind frecvent întâlnită în diferitele tradiţii spirituale. Cu cât urcăm mai sus cu atât viziunea se măreşte şi ne oferă o perspectivă panoramică.

Pe parcursul călătoriei noastre este necesar să recunoaştem resursele pe care le avem şi/sau  pe care le putem întâlni pe drum. La fel de important este însă şi modul cum sunt orientate şi folosite pentru a ajunge la destinaţie.

Prezentările video care au fost oferite pe acest blog au urmărit să vă prezinte într-o viziune unitară felul în care suntem condiţionaţi (pe de-o parte) şi susţinuţi (pe de altă parte) de structura subtilă a celor 6 centri de fortă. 

Ajunşi aici ne-am apropiat de întrezărirea ”polului” cel mai înalt – al şaptelea – care corespunde centrului coronarian, SAHASRARA – Lotusul cu 1000 de petale, cum este el recunoscut în tradiţia yoghină.

Pe parcursul mai multor episoade vom prezenta principalele aspecte legate de manifestarea acestui centru suprem ce-l poate ajuta pe căutătorul spiritual să trăiască suprema realizare spirituală – starea de comuniune cu Dumnezeu.

În acest extras video cu multe accente metaforice vom reaminti cum s-a ajuns până aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s