DIALOG SPIRITUAL – REAMINTIRI

Dialog spiritualMulti au gasit intalnirile consacrate dialogului spiritual la sala de curs impulsionante si generatoare de emulatie spirituala. Am fost deschis propunerii de a posta si unele raspunsuri mai tehnice care sper sa fie de folos celor ce practica sau sunt interesati de acest domeniu fascinant care este Yoga.

Iata aici un extras mai amplu dintr-un dialog cu practicanti yoga si nu numai. Despre manifestarea energiei in fiinta, despre unele boli si cauzele acestora, despre viata spirituala in retragere si austeritate, despre relatiile interpersonale, despre a fii constient.

Cu acest prilej vreau sa va anunt ca reiau aceste intalniri si invit pe cei care doresc sa participe in fiecare marti de la ora 17.30 la sala Centrului de Yoga si Meditatie KAMALA din Sanpetru.
Voi urmari sa raspund unor intrebari, sa realizam impreuna unele exercitii spirituale, sa abordam teme spirituale de interes, sa comentam unele texte sau filme cu tematica spirituala.

Totodata reiterez disponibilitatea mea de raspunde si individual si de a oferi consiliere spirituala celor care ma solicita, cititori ai blogului, practicanti yoga sau nu, si celor care s-au inscris pe MENTORYOGA. Imi puteti scrie pe adresa de email mentoryoga@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s