TEHNICI DE TRANSFORMARE: TREZIREA SUFLETULUI – ETAPĂ FUNDAMENTALĂ ÎN REVELAREA SINELUI

InflorireAici este un extras dintr-o prezentare sustinuta in cadrul unei retrageri de meditatie pentru revelarea Sinelui. Sunt expuse spre aducere aminte unele aspecte care definesc in mod profund natura umana. Si unul dintre cele mai importante este sufletul. A pastra sufletul curat si pur, senin si permanent deschis reprezinta o mare provocare. Caci adeseori lumea vine sa-ti aminteasca ca, aici, in cadrul ei, parca nu mai este loc pentru sarbatoarea sufletelor. De prea multe ori am fost loviti si agresati in aceasta lume si suferinta traita atunci a generat mecanismul automat al unei autoprotectii. Pretul platit este intotdeauna prea mare: inchiderea sufletului, rigidizarea si stagnarea intr-o zona lipsita de vibratie, caldura, bunatate, compasiune si iubire. Am vrut sa traim fericiti si ne trezim dupa un timp ca doar incercam sa supravietuim fizic. Cum am ajuns aici? Ce am pierdut pe drumul vietii? Oare ne vom putea intoarce din locul in care ratacim cu sufletul inghetat in peisajul asa zis ostil al acestei lumi?

Fiinta care se trezeste din punct de vedere spiritual incepe sa intuiasca ca numai de ea depinde insanatosirea sa launtrica sufleteasca si experimentarea vietii ca fericire. In aceasta prezentare este oferita si o tehnica esentiala pentru a facilita acest proces al retrezirii sufletului nostru.

Vindecarea sufleteasca este o etapa esentiala in procesul evolutiv. Revitalizarea sufleteasca este o responsabilitate pe care orice fiinta poate sa si-o asume recurgand la cateva tehnici simple.

O inimă slaba este de multe ori o inimă inchisa. Niciodată o inima inchisa nu a putut lua cu asalt portile cerului.

4 comentarii

  1. Iti sunt profund recunoscatoare pentru tot ceea ce esti.
    Un om minunat, o lumina binecuvantata pentru semenii tai, un suflet frumos care emana parfumul iubirii divine.
    Mi-ai luminat viata cu prezenta ta.

  2. Va multumim ca raspundeti mereu inspirat chemarilor din noi si ne imbogatiti ,ne alinati si ne dati solutii cu atata finete si chiar duiosie…Exercitiile de respiratie, adica practica ce urmeaza cred ca le gasim in alta parte, ar fi fost bine sa fie mai la indemana:) imi amintesc de ele, le voi gasi si le voi practica… In mod cert construiti in noi o Cale a luminii , care ramane un bun castigat , o regasim acolo, intacta si chiar daca am uita-o, ea e parte din noi. Cand reveniti, reaprindeti farul si intunericul instalat temporar se risipeste! Revenirile dumneavoastra ne readuc pe drumul bun, atat de greu de parcurs singuri! Va multumim ca existati in viata noastra! cristiana

  3. Frumos comentariu , Irene, ai exprimat in cuvinte putine ceea ce simtim noi, cu totii:) Spor in dezvoltarea personala xxx:))

  4. Liviu scump divin ! Prin experienta practicata cu TINE in spatiul sacru al inimii mele, prin inspiratia si expiratia practicata am reusit acele simtiri pentru prima data descrise in timpul meditatiei. Iti sint profund recunoscator si traiesc multa MULTUMIRE sufleteasca dintr-o inima descatusata in care MINTEA, sufletul sacru(vesnic)si inima s-au impreunat pentru prima data! Iar de acum renascut altul voi parcurge restul experimentarilor din destin, cu mult mai mare usurinta (simt parca am aruncat din spate un sac plin de pietre ). Simturile, convingerile, perceptia gindirii sunt cu totul altele! Te inbratisez si te sarut pe inima TA de AUR dintr-o alta inima cu totul NOUA NOUTA. PAUL dela CAREI!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s