Invitație la un nou început…

       Deși orice om poartă în sufletul lui visul unui ideal înalt, deși nu și-l poate reprezenta întotdeauna bine, el aspiră totuși, mai mult sau mai putin conștient, spre acesta.

       Mulți oameni intuiesc existența unui potențial interior care nu este încă pe deplin valorizat și căutările lor se îndreaptă pline de speranță către artă, iubire, știință sau spre orice altceva care ar putea să le descătușeze aceste resurse, să le rupă lanțurile, să îi ajute să trăiască din plin, să trăiască mai înalt, mai intens, mai frumos. Acest țel este în același timp foarte departe și foarte aproape, pentru că el există deja în noi, însă suntem despărțiți de el datorită numeroaselor emoții inferioare, concepții și idei preconcepute, incertitudini, îndoieli, frici, dorințe necontrolate, mecanisme mentale disfuncționale impregnate în subconștient.

       Experiența multor ani de predare și consiliere în domeniul spiritual îmi permite să subliniez importanța unei metode eficiente de transformare interioară prin care ființa să-și poate actualiza toate aceste minunate resurse interioare. Numai prin asumarea conștientă și responsabilă a unui demers evolutiv bazat pe autocunoaștere și revelare de sine este posibilă străpungerea tuturor acestor limitări, pentru a redescoperi cine și ce suntem în esența ființei noastre. Omul dorește întotdeauna să experimenteze adevărul prin el însuși, și atunci când l-a înțeles, l-a realizat și l-a simțit în inima sa, atunci și numai atunci, îndoielile se risipesc și lasă locul unei existențe fericite.

       Yoga propune de milenii umanității o metodă practică și științific elaborată pentru a atinge acest adevăr. Mii de predici și de lecturi nu pot transforma un om într-o ființă spirituală până când el însuși nu va experimenta prin trăire directă adevărul sacru al acelor învățături, care devine astfel și propriul său adevăr. 

       În ceea ce privește lumea interioară, sistemul Yoga oferă instrumente foarte eficiente de explorare a spațiului conștiinței și de a scoate la lumină o cunoaștere revelatoare cu privire la noi înșine.

Vă invit așadar, în aceste zile însorite de toamnă, să ne întâlnim în cadrul cursurilor Centrului de Yoga și Meditație KAMALA pentru a învăța cum să descoperim și să ne reamintim de frumusețea interioară și de idealurile înalte prin practica sistemului Hridaya Yoga – Yoga Inimii Spirituale.

Yoga pentru sufletul tău !

Vezi programul cursurilor pentru începători ! 

Vezi programul activităților!

Vezi platforma de yoga on-line MentorYoga!

 

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s