Amintiri pentru EA


Acest calendar are la bază unele citate inspiratoare pe care le-am extras în perioada când am lucrat în cadrul Editurii Kamala la cărțile lui David Deida.

ÎN IANUARIE

Lumina din inima ta, născută din aspiraţia cea mai profundă şi oferită prin întregul tău corp, reprezintă cea mai puternică forţă de atracţie de care dispui.

Dăruirea de sine şi iubirea reprezintă sursa unei vieţi trăite ca artă, darul tău devoţional adresat tuturor fiinţelor vii şi singura modalitate de a te deschide în faţa fericirii supreme a inimii tale.

Astfel vei fi la înălţimea aspiraţiei esenţei tale divine! Chiar preferi un alt mod de viaţă?

ÎN FEBRUARIE

Să nu uiţi că ai fost creeată ca o operă de artă şi poţi trăi la fel ca o operă de artă a iubirii,

exprimând sacralitatea, puritatea şi adoraţia în toate domeniile vieţii,

ca o reflexie a ceea ce eşti tu cu adevărat.

O revărsare a graţiei, splendorii, iubirii şi frumuseţii lui Dumnezeu.

Abandonează-te în faţa forţei divine care curge prin tine şi exprimă-ţi plenar inima prin intermediul întregului corp. Inspiră şi expiră iubirea direct la nivelul inimii.

Şi de aici revars-o spre întreaga lume.

ÎN MARTIE

Aspiraţia profundă a inimii tale către iubire nu reprezintă o problemă care trebuie soluţionată, ci o chemare divină de a te abandona în totalitate, de a te deschide la maxim în plan devoţional, şi asta chiar acum.

Indiferent dacă ai sau nu un bărbat lângă tine, dacă te simţi sau nu demnă, te poţi deschide chiar acum, aşa cum eşti, în faţa oceanului infinit al iubirii, prin intermediul aspiraţiei tale.

Această capacitate de a te deschide complet în iubire este indestructibilă. Nici o respingere şi nici o trădare nu pot distruge această ofrandă de iubire care eşti tu.

 ÎN APRILIE


Poţi învăţa să te deschizi astfel încât iubirea din inima ta să curgă liber prin întregul tău corp.

În acest fel, lumina care sălăşluieşte în inima ta va putea străluci prin ochii tăi şi în zâmbetul tău.

Energia iubirii se poate manifesta inclusiv prin felul în care te mişti, prin felul în care vorbeşti, prin respiraţia ta. Cei din jur vor vedea atunci cine eşti cu adevărat.

Ei vor realiza darul profund pe care îl poţi face lumii.

Întreaga ta viaţă poate deveni o expresie a iubirii.

Darul tău către lume.

ÎN MAI

Adeseori, tânjeşti după el. Nu este vorba neapărat de un bărbat anume, ci mai degrabă de forţa arhetipală a iubirii masculine, care să te vadă şi să recunoască cine eşti tu cu adevărat, să pătrundă în tine şi să te ajute cu blândeţe să te deschizi către fericire şi să te topească în oceanul de iubire.

Vrei să simţi această forţă blândă şi pasională în acelaşi timp, plină de dorinţă, care să insiste şi să te convingă, să îţi trezească dorinţa, să te iubească din ce în ce mai mult şi să te deschidă către infinitul din tine, fără încetare.

Numai trăind în inimă realizezi că nu există graniţe între inimile care se iubesc.

ÎN IUNIE

Dacă îţi doreşti un bărbat care să îţi poată oferi întreaga lui prezență si conştiență, creând împreună cu tine o relaţie sacră – eventual oferindu-ţi chiar şi securitatea, familia şi vacanţele de vis pe care ţi le doreşti, atunci conştientizează-ţi, ai încredere şi manifestă dorinţa cea mai profundă a inimii tale.

Și vei vedea că aceasta este însăși iubirea.

În acest fel, rezonanţa divină a iubirii tale şi înţelepciunea ta profundă vor avea grijă să atragă către tine un bărbat pe care să îl preţuieşti cu adevărat şi pe care să îl inspiri.

În final, relaţia voastră va reflecta lumina şi înţelepciunea sacră a inimii tale.

ÎN IULIE

Plenitudinea luminii pe care i-o oferi prin trupul tău şi prin aspiraţia plină de iubire a inimii tale atrage şi trezeşte profunzimea conştiinţei bărbatului,determinând-o să pătrundă în tine şi în universul tău feminin.

Instrumentul perfect de care dispui pentru a-l inspira este adoraţia. Adoră profunzimea conştiinţei bărbatului tău. Chiar dacă se retrage în sine, îi poţi simţi încă acea parte profundă a inimii în care continui să ai încredere. O poţi vedea în privirea lui şi o poţi simţi în inima lui.

Conştiinţa lui profundă poate deveni astfel obiectul devoţiunii tale, pentru care dansezi şi căruia i te dăruieşti în întregime. 

ÎN AUGUST


Bărbatul te consideră atrăgătoare din punct de vedere spiritual datorită acestei lumini a iubirii care emană din fiinta ta.

Cu cât îl priveşti cu o încredere mai deplină şi cu cât îi oferi într-o măsură mai mare sufletul tau luminos  prin intermediul iubirii tale pline de ardoare, cu atât mai mult îşi doreşte el să pătrundă în tine, sa te cunoasca şi să devină una cu această sublimă abandonare a ta.

Cu atât mai mult îşi doreşte inima conştiinţei sale să fuzioneze cu inima iubirii tale.

El îşi doreşte să pătrundă în receptivitatea ta devoţională şi să te deschidă din ce în ce mai mult, căci căldura nelimitată a inimii tale reprezintă pentru el o invitaţie continuă să se bucure de plenitudinea iubirii. 

ÎN SEPTEMBRIE


Iubirea este singura alternativă de a trăi care te va face să cauți dumnezeirea din fiecare om,

să recunoaşti adevărul din fiecare, să trăiești la nivelul potenţialului tău divin

căutând să împlinești cea mai adâncă nevoie a ta de A Fi.

Iubirea nu este o alternativă. Este starea naturală la care ajunge o inimă din ce in ce mai deschisă.

ÎN OCTOMBRIE


Tu vei atrage întotdeauna ceea ce îţi corespunde perfect.

O femeie care adoră profunzimea conştiinţei masculine atrage şi inspiră întotdeauna un bărbat care adoră strălucirea iubirii din inima femeii.

Tu atragi şi inspiri întotdeauna acel tip de bărbat care este la fel de angajat faţă de iubire cum eşti tu în această clipă.

Altfel spus, bărbatul va fi exact atât de prezent alături de tine câtă iubire eşti capabilă să emani şi cât de mult îţi permiţi să te deschizi în compania lui sau atunci când eşti singură.

ÎN NOIEMBRIE


Priveşte-ţi viaţa ca pe o călătorie şi ca pe o aventură, chiar în clipa de faţă.

Încotro te îndrepţi? Ce anume cauţi? Unde te afli acum? În ce etapă a călătoriei ai ajuns? Dacă viaţa ta ar fi un basm, ce titlu i-ai da?

Dar capitolului la care ai ajuns în prezent? Te simţi cumva blocata în acest prezent? Eşti capabila să te deschizi în faţa tuturor energiilor care îţi stau la dispoziţie în clipa de faţă?

Conştientizează faptul că această călătorie este absolut unică şi că nimeni altcineva in afara de tine nu o poate urma chiar si daca ai alături alti oameni.

ÎN DECEMBRIE


Îţi poţi lăsa energia iubirii să curgă din inimă prin corpul tău de-a lungul întregii zile.

Poţi învăţa să te deschizi astfel încât iubirea din inima ta să curgă liber prin întregul tău corp.

În acest fel, lumina care sălăşluieşte în inima ta va putea străluci şi prin ochii tăi şi în zâmbetul tău.

Energia iubirii se poate manifesta inclusiv prin felul în care te mişti, prin felul în care vorbeşti, prin respiraţia ta.

Cei din jur vor vedea atunci cine eşti cu adevărat. Ei vor realiza darul profund pe care îl poţi face lumii.

Tu eşti iubire, la fel de strălucitoare ca şi ea, şi întreaga ta viaţă poate deveni o expresie a iubirii.

Momentul prezent reprezintă şansa ta de a simţi şi de a respira la unison cu tot restul lumii, de a-ţi oferi dansul iubirii şi inima plină de devoţiune, aşa cum ţi-ai dorit dintotdeauna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s