CANAL YOUTUBE


Mai jos sunt mai multe playlist-uri grupate pe teme:
Play all
Sunt expuse mai multe aspecte legate de importanța concentrării mentale și cum poate fi antrenată aceasta prin intermediul procedeelor Yoga.

Play all

Sunt prezentate unele aspecte legate de practica meditației și a condițiilor necesare în vederea facilitării experienței spirituale. Sunt oferite mai multe modalități practice și unele exerciții meditative.

Play all

Considerată a cincea etapă a sistemului Yoga, aceasta face trecerea de la o practică posturala orientată asupra corpului la o practică a concentrării și meditației.


Acest playlist conține câteva expuneri cu privire la respirație și influența pe care o exercită asupra activității mentale.


Play all

Acest playlist cuprinde un grupaj de expuneri cu privire la energie din perspectiva importanței cultivării acesteia prin diferite modalități Yoga. Sunt oferite noțiuni fundamentale cu privire la Prana și Pranayama și rolul respirației conștiente în procesul transformării spirituale prin Yoga. 


Play all

Acest playlist contine extrase din conferințele si cursurile prezentate în cadrul programului de stimulare și armonizare mentala MindPower susținut în cadrul Centrului de yoga și meditație Kamala.


Play all

În toate căile spirituale purificarea fizică și subtilă a ființei reprezintă o etapă importantă în procesul evoluției conștiente. Aici sunt adunate câteva expuneri din perspectiva sistemului Yoga cu privire la această temă.


Play all

Acest playlist cuprinde prezentarea tehnicilor de execuție și a unor efecte binefăcătoare ale posturilor yoga. Sunt expuse mai multe asana care se realizează din poziția în picioare. Pentru fiecare dintre posturile yoga prezentate a fost descrisă o parte din tehnica de execuție precum și unele efecte și beneficii obținute în urma practicii lor. ATENȚIE ÎNSĂ!!! Pentru descrierea completă ce integrează recomandările cu privire la unele contraindicații, concentrarea pe parcursul execuției, conștientizarea post execuție, precum și descrierea cu privire la efectele energetice și stările de natură psiho-mentală și spirituală vizitați site-ul http://www.Mentoryoga.com unde vă puteți înscrie la cursurile de yoga on-line. Acolo toate aceste aspecte sunt descrise în extenso și sunt oferite totodată recomandările de practică privind durata și programul. Pentru practică vă așteptăm cu drag și la sălile Centrului de Yoga și Meditație KAMALA http://centrul.kamala.ro/


Play all

Acest playlist cuprinde prezentarea tehnicilor de execuție și a unor efecte binefăcătoare ale posturilor yoga. Sunt expuse mai multe asana care se realizează la sol. Pentru fiecare dintre posturile yoga prezentate a fost descrisă o parte din tehnica de execuție precum și unele efecte și beneficii obținute în urma practicii lor. ATENȚIE ÎNSĂ!!! Pentru descrierea completă ce integrează recomandările cu privire la unele contraindicații, concentrarea pe parcursul execuției, conștientizarea post execuție, precum și descrierea cu privire la efectele energetice și stările de natură psiho-mentală și spirituală vizitați site-ul http://www.Mentoryoga.com unde vă puteți înscrie la cursurile de yoga on-line. Acolo toate aceste aspecte sunt descrise în extenso și sunt oferite totodată recomandările de practică privind durata și ordinea de execuție în cadrul programului. Pentru practică vă așteptăm cu drag și la sălile Centrului de Yoga și Meditație KAMALA http://centrul.kamala.ro/


Play all

În această secțiune sunt expuse câteva procedee yoghine executate de copii în cadrul cursului de yoga pentru ei organizat de Centrul de Yoga și Meditație KAMALA.


Play all

Aici sunt unele extrase din dialogurile și prelegerile pe această temă. Această relație inefabilă dintre om și divinitate nu va putea fi niciodată limitată de vreun cadru de discurs sau abordare teoretică speculativă. De ce ? Pentru că experiența spirituală poartă amprenta unicității ființei. Dar, cu toate acestea, există în fiecare tradiție spirituală autentică modelul ființei desăvârșite care inspiră natura umană să-L simtă, să-L cunoască, să-L iubească și să-L realizeze pe Dumnezeu așa cum ele însele au făcut-o. Iar dacă întâmpinăm unele greutăți să învățăm cum le putem depăși.


Play all

M-am întâlnit de-a lungul timpului cu multe persoane în cadrul diferitelor activități organizate și am avut surpriza să recunosc un interes real față de unele teme spirituale. Unor astfel de întrebări am urmărit să răspund și m-a bucurat întotdeauna dialogul purtat cu aceste persoane.


Play all

Aici sunt expuse unele prezentări realizate în cadrul programului 3R – Regenerare – Revitalizare – Reintinerire la care pot participa gratuit numai pensionarii. Acest program se desfasoara în Brașov și este organizat de Centrul KAMALA. Ședințele de 2 ore, realizate de 3 ori pe săptămână oferă un program intens de reeducare posturală, dinamizare energetică și stimulare psiho-mentală. Programul cuprinde: – tehnici de relaxare corporală, exerciții posturale, tehnici de respirație – metode naturale de regenerare și revitalizare sufletească – metode de autocontrol psiho-mental și de stimulare a activității cerebrale – sugestii și recomandări privind modalitățile alternative pentru creșterea calității vieții. – prelegeri tematice – activități recreaționale într-o comunitate de oameni de aceeași vârstă, orientați spre o viață sănătoasă, optimiști și dinamici 


Play all

Acest playlist conține unele prezentări ce au ca subiect mintea și modul de funcționare al acesteia. Sunt descrise principiile de operare și sunt oferite modalități concrete de modificare și transformare binefăcătoare a subconștientului pentru a putea creea condițiile favorabile gândirii pozitive.


Play all

Sunt prezentate unele filme documentare cu teme de interes din punct de vedere științific și spiritual.


Play all

În Yoga, codul moral și etic este o componentă importantă a practicii și profunzimea abordării, de multe ori, depășește ca valoare multe din doctrinele morale occidentale. Grupate câte cinci în două categorii de bază numite Yama și Niyama cele zece norme consfințesc modul de organizare, precum și principiile de bază pentru a trăi în echilibru și armonie cu tine însuți precum și cu întregul univers. 


Play all

Una dintre modalitățile de cunoaștere care au rămas accesibile sunt învățăturile sacre transmise de-a lungul timpului de mari maeștri spirituali. Fiecare tradiție și cultură păstrează ca un tezaur valoros și continuă să transmită ca o moștenire învățăturile spirituale.


Play all

În acest grupaj regăsiți multe aspecte legate de Hridaya Yoga – Yoga Inimii Spirituale, pe care o promovăm în cadrul Centrului de Yoga și Meditație KAMALA. Viziunea, principiile, conceptele de bază, metodele precum și multe tehnici sunt expuse spre a fi de folos celor care aspiră să aprofundeze procesul revelării Sinelui – Atman.


Play all

Unele expuneri care au avut loc cu ocazia drumețiilor și taberelor făcute în unele zone muntoase care prezintă interes din punctul de vedere al tradiției spirituale străvechi dovedite de izvoarele arhelogice.


Play all

Yoga oferă o viziune cu totul aparte asupra minții și rolului pe care aceasta îl are în procesul transformării spirituale. Sunt prezentate mecanismele de funcționare ale minții și cum putem folosi metodele specifice sistemului Yoga pentru a trezi și cultiva facultățile superioare ale mentalului.


Play all

În Yoga există foarte precis prezentate structurile de bază care compun ființa umană din punct de vedere subtil – energetic. Sistemul celor 7 chakra – centrii energetici – precum și rețeaua foarte vastă a canalelor subtile de energie – Nadis – este expusă într-un mod specific pentru a produce transformări esențiale prin folosirea procedeelor și tehnicilor yoghine specifice.


Play all

Este considerat polul spiritual al ființei


Play all

Centrul energiilor mentale ale ființei


Play all

Centrul energiilor iubirii în ființa umană


Play all

Centrul energiilor voinței în ființa umană


Play all

Centrul energiilor sexuale – creatoare ale ființei



Play all

Prezentarile grupate aici oferă multe informații în domeniul vast al dezvoltării personale și al transformării spirituale.


Play all

Prezentarea unor metode şi tehnici de transformare şi dezvoltare spirituala care au avut loc în cadrul unor cursuri, seminarii sau dialoguri spirituale.


Play all

Sublimul dublat de înțelepciune a fost expus de către Rumi – un mare învățător sufi – de o manieră care poate să aprindă focul aspirației și iubirii în orice suflet trezit. Poeziile sale au fost și vor rămâne o sursă de inspirație pentru toți aceia a căror inimă freamătă în căutarea lui Dumnezeu.


Play all

Cateva meditatii ghidate care au fost prezentate cu ocazia diferitelor seminarii organizate in cadrul Centrului de Yoga si Meditatie KAMALA


Play all

Extrase din prelegerile susținute în cadrul Seminarului consacrat relațiilor de cuplu. Sunt expuse multe dintre principiile psihologice și spirituale precum și unele modalități specifice care puse în practică pot conduce cuplul spre o relație împlinitoare și armonioasă din punct de vedere fizic, emoțional, mental și spiritual. Sunt expuse și unele învățături ale sexualității sacre orientale.


Play all

Cateva videoclipuri ce contin prezentari ale unor tehnici de yoga (asane, concentrare, meditatie) precum si tehnici de purificare


Play all

Cateva prezentari ale Centrului si ale activitatilor organizate in cadrul sau


Play all

Sunt redate poezii cuprinse in volumul „Soaptele Inimii”, multe dintre ele in lectura autorului


Play all

Extrase din conferințele și cursurile susținute de Liviu Gheorghe în cadrul Centrului de Yoga si Meditatie KAMALA. Tematica abordată este foarte vastă și vine în întâmpinarea celor care vor să aprofundeze procesul cunoașterii de sine.