SISTEMUL DE REPREZENTARE SI EFICIENTA IN ACTIUNE

În ultimul post al anului trecut am prezentat câteva elemente fundamentale cu privire la importanţa sistemului interior de reprezentare a evenimentelor în obţinerea succesului. Clipul următor continuă acele idei  şi le integrează pentru a fi de folos şi vieţii spirituale.

1 comentariu

  1. Cuvintele vin şi trec, ca şi norii, ca şi strălucirea şi puritatea zăpezii ce ne încântă şi ne împacă sufletul, oricât de încărcat de zbucium…
    Esenţial este, cum iarăşi spui tu, CE RĂMÂNE DUPĂ CE CUVINTELE TREC-ce devine un om prin forţa acţiunii proprii şi a celor care-i vor binele.
    Mă gândesc la efortul de a-i ajuta pe cei dragi, când fiinţa proprie nu e încă „în regulă”, când te miri că pământul se prăbuşeşte în faţa ta, deşi ai conştientizat, cu un timp în urmă, că ai început, iarăşi, să aluneci…
    De ce uităm, oare, (unii dintre noi) că nu poţi face mare lucru pt. altcineva, atâta timp cât nu eşti în stare să faci, constant, ceva spre binele tău.
    Chiar ieri discutam cu cineva drag, că lucrurile „nu se leagă”;cum de nu mi-am dat seama că blocajul ni se datorează nouă, incapacităţii de a persevera pe un drum ales, chiar dacă, aparent, e doar o prăpastie în faţa noastră. Ce ne orbeşte ,de nu mai putem vedea podeţul sau cărarea, trecerea dincolo?
    Poate, cum spui, obişnuinţa de a cădea, de a accepta ca naturale durerile, suferinţele, condiţionările…Obişnuinţa de a fi înfrânt.Acel ceva care face diferenţa între un om „obişnuit” şi un om „de succes”

Lasă un comentariu