Sprijiniti proiectul ”Aminteste-ti de Sine !”


Cum puteti sprijini acest blog?

1. Daca considerati ca ceea ce este prezentat pe blog-ul Aminteste-ti de Sine v-a ajutat in vreun fel sau credeti ca poate ajuta si altora, aici este codul HTML pentru integrarea acestui banner in blog-ul sau site-ul dumneavoastra:

<a href="https://liviugheorghe.wordpress.com/" target="_blank"><img src="https://liviugheorghe.files.wordpress.com/2011/11/aminteste-ti-de-sine.gif" /></a><br>

2. Daca domeniul dumneavoastra de interes sau tema blog-ului (site-ului) dumneavoastra o considerati de interes pentru cititorii acestui blog, puteti pune banner-ul ”Aminteste-ti de Sine” la dumneavoastra  pe blog sau site si ne puteti trimite banner-ul dumneavoastra (codul HTML), adresa blog- ului sau site-ului pentru a o prezenta pe blog-ul nostru.

3. Suntem deschisi la colaborare in domeniile tematice abordate pe blog şi initiativele sau propunerile dumneavoastra sunt oricand binevenite.

4. Puteti trimite materiale (articole personale, clipuri muzicale inspiratoare, filme, documentare, etc.) care abordeaza aceeasi tematica cu a blog-ului nostru: spiritualitate, yoga, vindecare naturala, dezvoltare personala, sexualitate sacra, astrologie, etc.). Vezi si aici. Vor fi selectate si publicate cele care cu adevarat vor corespunde exigentelor legate de tematica si prezentare.

5. Daca la randul dumneavoastra, considerati ca anumite materiale ale acestui blog va pot fi de folos, ne puteti contacta pe email, pentru a solicita dreptul de utilizare.

6. Dacă consideraţi că acest proiect vă ajută, v-a fost în vreun fel anume de folos, dacă credeţi în el la fel de mult ca noi şi  dacă doriţi să-l dezvoltăm mai departe, ne puteţi sprijini prin DONAŢII.

Există mai multe modalităţi:

1. Donaţie on-line prin PayPal (aceasta nu implica sa va faceti cont de PayPal)


2. Direct în contul IBAN:  RO90 RZBR 0000 0600 0772 1428

COD SWIFT  RZBRROBU

3. Sprijiniţi cu 2% din impozitul pe venit

Sprijiniti cu 2%

Contribuţia dumneavoastră este foarte utilă în implementarea proiectelor noastre de asistenta şi educatie spirituală.

Vă mulțumim! Liviu Gheorghe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s